Volg ons op
Menu
 
De Leukste Paasknutsels
11 februari 2021

De Leukste Paasknutsels

Bij Pasen hoort natuurlijk eieren schilderen en versieren, waarna de paashaas ze zal verstoppen, zodat jij ze kunt zoeken! Maar bij alleen het versieren van eieren hoeft het knutselplezier rondom Pasen niet te stoppen! Hieronder vind 3 leuke opties om nog veel meer te kunnen knutselen tijdens de paasdagen.

Pasen valt altijd in het voorjaar, de bomen worden weer groen en de voorjaarsbloemen staan in alle perkjes. Bij het voorjaar horen natuurlijk ook: babydieren! Lammetjes, kuikentjes, kalfjes, babyeendjes en veulentjes, overal ontstaat nieuw leven. Met dit kleisetje kun je je eigen kuiken, lammetje of een paaskonijn maken! In de verpakking zit alles wat je nodig hebt: verschillende kleuren klei, een voorbeeldafbeelding en boetseergereedschap. Je kunt het voorbeeld namaken, maar je kunt natuurlijk ook je eigen versie van het kuiken, lammetje of konijntje maken.

Zelf vingerpopjes maken, dat is al leuk, maar in een paasthema is het nog veel leuker! Maak alle vier de vingerpopjes, het konijn, kuiken, lammetje en vlinder. Alle onderdelen van elk vingerpopje zijn bijgeleverd en je kunt de stappen op het instructievel volgen om de vingerpopjes te maken. Daarna kun je een voorstelling opvoeren met de vingerpopjes voor je ouders. Verzin zelf een leuk verhaal met het konijn, kuiken, lammetje en de vlinder in de hoofdrol.

Het allerleukste aan Pasen is eigenlijk toch wel het versieren en zoeken van eieren! Versier nu je eieren met deze mooie decoratie set. Leg een van de zes kunststof vormen tegen een ei aan en teken met een van de stiften, of verf met een kwastje, de figuren op het ei. Zo kun je de eieren extra mooi versieren! Je kunt hiervoor natuurlijk echte, gekookte eieren gebruiken, maar bij Lobbes verkopen we ook kunststof paaseieren die je kunt versieren. Wel zo handig, deze gaan namelijk niet kapot!

Met al deze knutselwerkjes kom je de paasdagen wel door! Veel knutsel- en paasplezier! Verder vind je nog veel meer leuks om te knutselen voor Pasen op Lobbes.nl.

 

Doe je ook mee aan de knutselwinactie van Lobbes? Je maakt iedere maand kans op een cadeaubon ter waarde van 30 euro. Kijk achterin onze online Paasspecial voor dit jaar voor meer details!

Tags:
  • activiteit
  • ei
  • klei
  • knutselen
  • pasen
Deel dit artikel met anderen: