Volg ons op
Menu
 
Knutsel je eigen Superhelden masker
28 maart 2019

Knutsel je eigen Superhelden masker

Superhelden kunnen niet zonder een masker, het is het belangrijkste item van hun hele kledingkast. Zonder een masker zou een superheld herkenbaar zijn en superhelden werken juist in het geheim. Niemand mag het echte gezicht van een superheld ooit zien!

Gelukkig is een superhelden masker gemakkelijk te maken. En met onderstaande sjablonen al helemaal. Download en print de maskersjablonen uit, pak je knutselspullen erbij en maak het coolste heldenmasker

Een handige tip is om het masker eerst op een stuk karton te plakken en dan uit te knippen, zo is jouw masker een stuk steviger. Kleur daarna het masker in met potloden, verf of viltstift of ga aan de slag met veertjes, glitterstenen of stickers. Alles kan en alles mag! 

Maak daarna gaatjes in de daarvoor bedoelde kruisjes. Nu heb je alleen nog een draadje of elastiek nodig om het masker voor je gezicht bevestigen.  


Hieronder vind je een paar leuke voorbeelden van hoe je het masker kunt versieren. 

Heel veel plezier met het maken van jouw eigen superhelden masker. Wij zijn heel benieuwd naar het eindresultaat! Deel je jouw masker op onze Facebook- of Instagrampagina?
 

Alles om jouw superhelden masker te versieren vind je op Lobbes.nl

Tags:
  • masker
  • superheld
Deel dit artikel met anderen: