Volg ons op
Menu
 
Paaseieren versieren met eenhoorns, cactussen en insecten!
12 april 2019

Paaseieren versieren met eenhoorns, cactussen en insecten!

Breng je huis in paasstemming met deze originele paaseieren! De eieren in deze blog zijn niet versierd met paashazen, kuikentjes en schaapjes, maar zeer uniek en compleet anders! Versier dit jaar je gekookte of uitgeblazen witte eieren met een magische eenhoorn, coole cactus of vrolijk insect! Tip: maak het jezelf gemakkelijk, koop je uitgeblazen kippeneitjes in de winkel!

Eenhoorn paasei

Supercool en gemakkelijk om te maken: een eenhoorn paasei! Voor dit betoverende paasei gebruik je een zwarte permanente stift, roze potlood, bloemenstickers en goudkleurige foam klei. Voorzie de witte eieren van zwarte oogjes en roze wangetjes. Plak een hoorntje van foam klei bovenop het ei met daaromheen een kransje van bloemen. En... klaar is jouw eigen unieke eenhoorn ei!

Cactus paasei

Dat staat vrolijk als versiering bij het paasontbijt: een cactus paasei in pot! Voor het knutselen van dit ei heb je een potje met zand, acrylverf, kwasten, lijm en propje papier nodig. Plak het propje papier op het ei en verf deze rood. Verf het ei in een kleur groen naar smaak en voorzie deze van een cactuspatroontje. Zet hem in de pot met zand en daar staat jouw vrolijke paasdecoratie!

Insect paasei

De hype van dit moment: insecten tatoos op je lichaam, maar... ze staan ook supergoed op een ei! Verwijder het folie en houd de Albert Heijn tattoo stevig tegen het ei. Druk daarbovenop een natte doek. Goed blijven drukken, een minuutje wachten en de doek voorzichtig weghalen en daar staat jouw lieveheersbeest, bij of vlinder op het paasei! Leuk voor aan de paastak: insecteneieren!

Alles om te knutselen voor Pasen vind je op Lobbes.nl.

Tags:
  • eenhoorn
  • ei
  • pasen
Deel dit artikel met anderen: