Volg ons op
Menu
 
De leukste kinderfilms van 2019
25 oktober 2019

De leukste kinderfilms van 2019

Griezelen, zwijmelen, lachen en compleet opgaan in de beelden en het spannende verhaal! Onderuitgezakt in een comfortabele stoel, met een bak popcorn op schoot en een enorm groot scherm voor je neus; wat is het heerlijk om een film te kijken! Welke films heb jij allemaal gezien in de bioscoop? Hier staan de 10 leukste films van 2019 op een rijtje.

Maya: De Honingsspelen

Samen met haar beste vriendje Willy en nieuwe insectenvriendjes doet Maya mee aan de jaarlijkse Honingsspelen. Er staat veel op het spel, want bij verlies, moeten ze de volledige honingoogst van hun bijenkorf aan de keizerin van Zoemtropolis afstaan. In de spannende, grappige film Maya: De Honingsspelen zie je hoe het team van Maya het in verschillende proeven aflegt tegen andere teams. Zelf meespelen in de Honingsspelen? Dat kan in het Maya de Bij Spel De Honingspelen! Voor de echte Maya fans verkoopt Lobbes een Maya de Bij Puzzel met Poster voor op je kamer!

De Lego Film 2

De helden van Steenstad herenigen zich om hun geliefde stad te redden. Vanuit de ruimte komen Lego Duplo indringers de stad kapotmaken. Reis mee met Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden naar een vreemd sterrenstelsel en andere verre, onbekende werelden. Zie hoe moedig en creatief de Lego helden zijn, hoe hun Meester Bouwer-vaardigheden op de proef worden gesteld en hoe bijzonder ze zijn! Wil je de Lego Film 2 avonturen nogmaals beleven? Dat kan met LEGO Movie speelgoed!

Dumbo

Het kleine olifantje Dumbo is niet zomaar een olifantje. Hij heeft hele grote oren! In het circus waar hij werkt, wordt hij hierom uitgelachen. Circuseigenaar Max Medici vraagt Holt Farrier, een voormalige circusster, om voor het pasgeboren olifantje te zorgen. De kinderen van Holt ontdekken dat Dumbo kan vliegen. Nu valt het onhandige olifantje ineens op en is er grote belangstelling voor het diertje. Maar is dit in het belang van Dumbo? In 1941 bracht Disney de tekenfilm Dumbo uit. Lobbes verkoopt een Disney Dumbo puzzel van deze oude film. 

Huisdiergeheimen 2

Terriër Max, kat Chloe, dwergkeeshondje Gidget, mopshond Mel, cavia Norbert en konijntje Sneeuwbal beleven hilarische avonturen in Huisdiergeheimen 2. Wat spoken zij allemaal uit als hun baasjes van huis zijn? Een animatiefilm om lekker bij te lachen!

Toy Story 4

De collectie speelgoed van Andy is doorgegeven aan het 4-jarige meisje Bonnie. Ze speelt nauwelijks met cowboy Woody. Bonnie maakt een poppetje van een vorkje en afval; dit wordt haar nieuwe favoriete pop. Forky begrijpt niet hoe hij zich moet gedragen. Plotseling verdwijnt hij. Woody gaat op zoek naar Forky en belandt in een onbekende wereld, waar hij nieuwe vrienden maakt en spannende avonturen beleeft. Groot fan van Toy Story? Speel dan met Toy Story 4 figuren en ander speelgoed van Toy Story.

The Lion King

Simba heeft een gelukkig leven met zijn vader Mufasa, moeder Sarabi en vriendinnetje Nala. Zijn vader is de koning van de dieren en als Simba later groot is zal hij deze plek van zijn vader overnemen. De broer van Mufasa, Scar, is jaloers. Hij smeedt een plan, samen met een groep hyena's. Hij ruimt Mufasa uit de weg en verjaagt Simba, zodat hij koning wordt. Het dierenrijk wordt grijs en grauw. Blijft Simba voor altijd weg of keert hij nog terug? Lobbes verkoopt een prachtig Vriendenboek van de Lion King!

Juf Roos

Als juf Roos jarig is, organiseert ze een groot feest en nodigt iedereen uit. Buurjongen Gijs versiert de kleurrijke molen, de woonplek van juf Roos. Doordat Gijs teveel balonnen gebruikt, stijgt de molen op. Roos en Gijs zitten in de molen en vliegen over de hele wereld en beleven een spannend avontuur. Zijn ze nog op tijd terug om te trakteren in de klas van juf Roos? Vier mee met juf Roos in het boekje Juf Roos verjaardag of speel met de Pluche Pop Juf Roos!

Ugly Dolls

Moxy woont in Uglyville, een plek waar de mislukte poppen uit een fabriek worden gedumpt. Ze droomt ervan om ooit de pop te worden van een lief meisje uit de menselijke wereld. Samen met haar vrienden Ox, Wage, Babo, Lucky Bat en Ugly Dog gaat ze een poging wagen om in de mensenwereld te belanden, maar ze komen terecht in Perfection, een plek met perfecte poppen onder leiding van Lou. Lukt het Moxy om een perfecte pop te worden en haar meisje te vinden?

Playmobil de Film

Marla ziet haar broertje Charlie voor haar ogen in de Playmobilwereld verdwijnen. Er zit voor haar niks anders op, dan hem na te reizen. In het bizarre universum van Playmobil beleeft ze een spannend avontuur, waarin ze diverse figuren ontmoet die haar helpen om Charlie te vinden. Van Playmobil de Film zijn verschillende Playmobildozen verkrijgbaar, waaronder Marla in het Sprookjeskasteel. Kijk voor een volledig overzicht  in de categorie Playmobil The Movie.

Frozen II

We zitten er al heel lang op te wachten: de film Frozen II! Elsa, Anna, Kristoff en Olaf leven enige tijd vredig in koninkrijk Arendelle, maar zij stuitten op een eeuwenoud mysterie over hun koninkrijk en gaan op onderzoek uit. Ze trekken diep de bossen in en beleven een spannend nieuw avontuur! Vanaf 20 november 2019 in de bioscoop! En nu al volop Frozen speelgoed te koop bij Lobbes!

Tags:
  • frozen
  • lego
  • playmobil
  • toy story
Deel dit artikel met anderen: