Volg ons op
Menu
 
Hoe Squishy-food bij ons het ijs brak
3 maart 2018

Hoe Squishy-food bij ons het ijs brak

Voor elke nieuwe folder van Lobbes.nl komen kinderen op bezoek om te spelen met het nieuwste speelgoed. Zij veel plezier en wij mooie foto’s. Maar nu komt het! Ons modelletje van 6 komt voor de eerste keer langs en is nog een beetje verlegen. Het moment dat ze de fotostudio binnenstapt ziet ze een paars ijsje op de grond liggen. De ogen worden groot, de lach breed en ze rent eropaf. "Een Squishy!!" gilt ze uit. Het ijs is in ieder geval gebroken. Maar hoe komt ze ineens zo enthousiast?

Wat is een Squishy?

Het kan zijn dat deze nieuwe rage nog aan je voorbij gegaan is, maar waarschijnlijk verandert dat snel. Op het schoolplein, in de winkelstraat of in de trein, overal zijn kinderhandjes aan het knijpen. (Alhoewel, wij knijpen stiekem ook graag met onze handjes in de verslavende squishies ;-) Squishies zijn zachte schuim speeltjes in felle kleuren, vaak in de vorm van etenswaar. Ze worden ook wel Squeezies genoemd en zijn gemaakt van traagschuim. Dat woord beschrijft precies wat het is, het voelt aan als schuim van een normaal stressballetje, alleen een beetje zwaarder. Pas wanneer je erin knijpt, ontdek je het verschil, de Squeeze komt veel langzamer weer omhoog.

Verslavingsgevaar!

Wees gewaarschuwd: dit knijpspeelgoed is echt superverslavend! Heb je eenmaal geknepen, laat je de squishy niet meer los. Je hebt geen concentratie nodig om te spelen met de squishy, sterker nog, mijn concentratie ging erop vooruit. Dit vrolijke knijpspeelgoed is al snel niet meer weg te denken uit je dagelijkse benodigdheden. Stress verminderen en concentratie verhogen zijn wel erg volwassen features. Wat bij de kids meer in het oog zal springen, zijn alle verschillende varianten die beschikbaar zijn. De verzamelaar zal z’n hart op kunnen halen!
Grappig feitje: de food-squeezies krijgen een extra waarschuwing mee dat het speelgoed niet eetbaar is. De vrolijke kleuren en realistische vormen maken de squishies zo aantrekkelijk, dat zelfs de eetlust wordt bevorderd!

Fascinerend leuk

Van knijpende kleuters tot gillende tienermeisjes en lachende collega’s. Echt iedereen wordt blij van de squeezies. Ook hier op kantoor is het een favorietje! Welke Squishy knijp jij straks fijn?

Alle Squishies en meer vind je op Lobbes.nl

Tags:
  • food
  • rage
  • spelen
  • squishy
Deel dit artikel met anderen: