Volg ons op
Menu
 
Speelvierdaagse Lobbes: Black Friday maar dan vier dagen lang!
22 november 2018

Speelvierdaagse Lobbes: Black Friday maar dan vier dagen lang!

Het is zover... Het is Black Friday en Cyber Monday! Dit zijn dé dagen om eens lekker te shoppen. Op deze twee speciale dagen worden er namelijk allerlei artikelen tegen kortingen aangeboden! Waarschijnlijk ken je de dagen wel, maar weet je ook hoe ze zijn ontstaan? Je leest het hieronder. Doet Lobbes eraan mee? Ja!!! Lobbes pakt groot uit met de Speelvierdaagse: van Black Friday tot aan Cyber Monday krijg je vier dagen lang korting op honderden producten!


Black Friday en Cyber Monday: een Amerikaanse traditie

Op de dag na Thanksgiving is het in Amerika al jarenlang zwart van de drukte. De Amerikanen hebben dan een vrije dag en gaan massaal de straat op om kerstinkopen te doen. Daar speelden Amerikaanse marketeers op in. Sinds 1965 is de vrijdag na Thanksgiving uitgeroepen tot Black Friday. Om die grote menigte te trekken, stunten winkeliers op deze dag met flinke kortingen. Sinds 2005 is ook Cyber Monday, de maandag na Black Friday, in het leven geroepen. Op deze dag wordt online uitverkoop gehouden.

Nederlandse winkels doen steeds meer mee aan Black Friday en Cyber Monday

Een aantal jaren geleden vierden we in Nederland nog nauwelijks Black Friday en Cyber Monday. Dat is nu totaal anders! Steeds meer winkels en merken doen mee aan de Amerikaanse traditie. Dat komt doordat de vrijdag en maandag na Thanksgiving ook in Nederland perfecte dagen zijn om klanten binnen te halen. Nederlanders hebben weliswaar geen vrije dag, maar ze zijn wel druk bezig met het inslaan van Sinterklaasinkopen en aankopen doen voor de feestdagen en dat doen de Nederlanders het liefst met korting!

De aanbiedingen van de Speelvierdaagse

Tijdens de Speelvierdaagse worden honderden speelgoedartikelen met korting aangeboden. Er is aan alle kinderen gedacht; in alle categorieën vindt uitverkoop plaats!

Snuffel van Black Friday tot aan Cyber Monday lekker rond in onze webshop en vind nog veel meer aantrekkelijke aanbiedingen! Veel shopplezier tijdens de Speelvierdaagse van Lobbes!

Tags:
  • aanbieding
  • actie
  • black
  • friday
  • korting
  • speelgoed
Deel dit artikel met anderen: