Volg ons op
Menu
 
Top 15 leukste schoencadeautjes
16 november 2018

Top 15 leukste schoencadeautjes

“Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan!” Sinterklaas is weer in het land om de vele kinderschoenen te vullen. Het is altijd spannend wat Sinterklaas dit keer weer in de schoentjes zal stoppen. Omdat het vullen van al die schoenen een tijdrovende klus is helpen wij graag Sinterkaas en zijn Pieten met het uitzoeken van schoenpresentjes. Hieronder vind je de zorgvuldig samengestelde top 15 van de allerleukste schoencadeautjes.

1. Bouw je eigen Zoutwater Robot

Met dit gave bouwpakket maak je je eigen Zoutwater Robot. Het toffe aan deze robot is dat hij uit zichzelf kan rijden wanneer je een paar druppels water en zout met het pipetje op de robot laat vallen.

2. Super Dough Robot

Klei is altijd goed, met dit glutenvrije superklei maak jij een grappige Super Dough Robot. Je kunt de robot laten lopen door te draaien aan het opwindsysteem. Zo lijkt de robot nog echter!

3. 30-delige Knikkerbaan

Laat de knikkers naar beneden vallen en zie hoe ze razendsnel over de Knikkerbaan rollen. Deze knikkerbaan bestaat uit 30 onderdelen, waaronder 15 knikkers. Genoeg knikkers om spannende knikkeravonturen te beleven!

4. Straatvoetbal Zwart/Wit

Een potje voetballen vraagt om een stevige bal! Deze Zwart/Witte Straatvoetbal is gemaakt van rubber en heeft zwarte en witte vlekken, een echte voetbal zoals een voetbal hoort te zijn. Bij de voetbal wordt ook nog een handig pompje meegeleverd.

5. Balansspel

Ben jij een held om dingen in balans te houden? Dan ben jij ook vast de winnaar van dit Balansspel. Gooi met de dobbelsteen en zie welke kleur je op het bord neer moet leggen, maar pas op dat het bordje niet omvalt.

6. Knikker Geduldspel

Je moet veel geduld en ruimtelijk inzicht hebben om dit Knikker Geduldspel te spelen. Probeer de staafjes om de beurten uit de pilaar te halen, maar kijk uit dat de knikkers niet naar beneden vallen. Degene met het minst aantal knikkers is de winnaar van dit spel.

7. Geheim Logboek met Geheimschrift Pen

Vanaf nu schrijf jij belangrijke geheimen onzichtbaar op in dit Geheim Logboek met Geheimschrift Pen. Alleen met het speciale lichtje op de pen kun jij je handschrift lezen. Door het slotje met sleutel, dat hangt aan het logboek, blijven jouw geheimen ook extra geheim.

8. Ministeck Dolfijn

Met de 200 gekleurde steentjes van deze Ministeck Dolfijn set maak jij een afbeelding van een prachtige dolfijn. Zie hoe de dolfijn vrolijk uit het water springt. Het spelen met Ministeck is goed voor het concentratievermogen, de fijne motoriek en de creativiteit.

9. Houten Ludo – Hulpdiensten

Tatuu, tatuu, wat komt daar zo snel aangereden? Is het een brandweerwagen, een politiewagen of toch een ambulance? Met dit Houten Ludo Hulpdienstenspel is het zaak om als eerste bij jouw eigen hulpdienstvoertuig te komen. Hoe sneller je bent, hoe eerder er levens gered kunnen worden.

10. Galaxy Slijm

Je kan niet genoeg slijm hebben! Met deze glibberige Galaxy Slijm kan je alle kanten op. Laat het door je handen glijden, trek eraan of gooi ermee. Verzamel alle kleuren!

11. LEGO Classic Blauwe Creatieve Doos

Creatief bouwen met LEGO, wie is er nu niet met deze bekende bouwsteentjes opgegroeid? Deze LEGO Classic Blauwe Creatieve Doos bestaat uit wel meer dan 70 bouwsteentjes in verschillende blauwtinten. Wat ga jij bouwen?

12. Playmobil Brandweerman met Brandkraan

Deze stoere Playmobil Brandweerman met Brandkraan staat paraat om elke brand te blussen. Trek je brandweeruniform aan en help hem het vuur te doven.

13. Ylvi Create Your Unicorn kleur- en stickerboek

Eenhoorns zijn magische wezens, met dit Ylvi Create Your Unicorn kleur- en stickerboek teken jij je eigen eenhoorns. Geef ze een mooie kleur en versier je tekeningen verder met de meer dan 70 bijgeleverde stickers.

14. Super Beads Eend

Super Beads zijn de hippe kralen van nu. Ze lijken op strijkkralen, alleen het mooie van Super Beads is dat er geen strijkpapier en strijkijzer aan te pas komt. Maak een mooie afbeelding van een eend, even sprayen met water en na een half uur drogen is jouw kraalcreatie klaar!

15. Sinterklaas Kleurboek

Kom in de Sinterklaasstemming met dit leuke Sinterklaas Kleurboek, pak je kleurtjes er maar bij! In dit kleurboek staan 24 leuke Sinterklaas kleurplaten om hele middagen mee zoet te zijn. Want wie zoet is …
Voor nog veel meer leuke schoencadeautjes ga je naar Lobbes.nl
Tags:
  • cadeautjes
  • sinterklaas
Deel dit artikel met anderen: