Volg ons op
Menu
 
Top 5 Speelgoed Koffiezetapparaten
19 februari 2018

Top 5 Speelgoed Koffiezetapparaten

De zon komt ‘s ochtends steeds eerder op. Dat betekent dat het weer tijd is voor een lekker bakkie koffie in de eerste warme zonnestralen van het jaar. Jouw kopje koffie zet je misschien onder de Senseo of juist onder een klassiek filterapparaat. Koffie heb je in heel veel verschillende smaken en het aanbod koffiemachines is haast net zo groot. Om te ontdekken welke koffie je het beste kunt maken en drinken in speelgoedland, hebben we deze Top 5 speelgoed koffiezetapparaten opgesteld. Zodat jij samen met je kinderen de lekkerste koffie kunt maken!

Nummer 5: Koffiezetapparaat met Licht en Geluid

Snel, makkelijk en o, zo leuk! Dit koffiezetapparaat heeft een klein prijsje, maar kan grote dingen! Vul het reservoir met echt water, zet het apparaat aan en maak een heerlijk kopje koffie. Het echte water en de licht- en geluidseffecten maken het geheel extra realistisch. Het kopje is los te schroeven van het apparaat, zodat je na het zetten heerlijk op de bank kunt genieten van je kopje koffie. Of deze natuurlijk aan één van je ouders geven!

Nummer 4: Playgo Koffiezetapparaat

Voor de echte liefhebber van speciale koffie biedt Playgo dit luxe koffiezetapparaat aan. Draai de knop op juiste stand en maak een romige cappuccino, latte of macchiato. Vul het waterreservoir met water, druk links op de grijze knop en het water stroomt echt uit het apparaat. Met een druk op de knop hoor je hoe de bonen gemalen worden en de machine een heerlijke verse koffie serveert. Dit apparaat is gemaakt van stevig kunststof is afgewerkt met realistische details en geluiden. Een mooie bonus is dat dit apparaat geleverd wordt met een kopje “koffie” of “cappuccino, een pak suiker, een pak koffie en een pak melk. Je haalt de volledige koffie-ervaring in huis!

Nummer 3: Jouéco Houten Koffiezetapparaat met Accessoires

Jouéco brengt een stevig houten koffiezetapparaat in de strijd. Plaats een houten pad in de machine, kies de juiste stand en draai aan de knop om de denkbeeldige koffie te laten lopen. De machine is met een oog voor detail afgewerkt, het ziet er prachtig uit en voelt degelijk aan. De machine komt met 3 houten koffiepads, een mok, koekjes en een lepeltje. Zo kun je precies het Senseo apparaat op het aanrecht nadoen. Alleen smaakt jouw koffie nog veel beter!

Nummer 2: Smoby Tefal Koffiezetapparaat

De klassieker van Tefal, als mini-uitvoering van Smoby. Dit is het standaard koffiezetapparaat zoals velen die kennen. Giet het water in het reservoir en gebruik de button om de ‘koffie’ vervolgens in de koffiepot te laten lopen. Dankzij het anti-druppel systeem blijft alles netjes. Zodra de koffie klaar is kun je de koffiepot uit het apparaat halen om vervolgens alle bakkies in te schenken. Gezellig! Het unieke aan dit apparaat is dat je echt water gebruikt bij het zetten.
(Wist je dat Smoby naast dit koffiezetapparaat heeft Smoby nog meer Tefal apparaten in het assortiment heeft? Bijvoorbeeld een waterkoker, snelkookpan, broodrooster of mixer.)

Nummer 1: Wonderworld Houten Koffiezetapparaat

Is koffie meer voor jou dan alleen even een opkikker? Geniet jij van de gezelligheid en de heerlijke geuren in huis? Of beter gezegd, wil jij een echte barista worden? Dit Houten Koffiezetapparaat van Wonderworld heeft alles om je eigen latte, cappuccino of espresso te maken. Plaats je versgemalen koffiebonen in de filterdrager en kies wat voor koffie je gaat zetten. Gebruik al je ingrediënten om de heerlijkste koffie te zetten. Zo’n lekker kopje moet je echt even van genieten, een lekker stukje gebak mag daar natuurlijk niet bij ontbreken. Ook dit houten apparaat heeft genoeg materiaal om kinderen lekker in hun eigen wereld te laten spelen. Bij dit artikel wordt geen gebruik gemaakt van batterijen of water.

Welke past bij jou?

De machine van Wonderworld is onze favoriet, maar elk apparaat dat in de Top 5 staat heeft z'n eigen pluspunten. Welke koffiemachine komt bij jou in de speelkeuken te staan?
Alle koffiezetapparaten en meer vind je op Lobbes.nl
Tags:
  • keuken
  • koffie
  • spelen
Deel dit artikel met anderen: