Volg ons op
Menu
 
De beestachtig lekkere giraffe van poffertjes
1 februari 2019

De beestachtig lekkere giraffe van poffertjes

Trakteren in het dierenthema. Ideeën zat, maar ken jij de poffertjes giraffe al? Dieren blijven kinderen fascineren. Combineer dit met een heerlijke traktatie en je hebt gegarandeerd succes. Je kunt de giraffe natuulijk uitdelen als traktatie op school, maar het is misschien nog wel leuker de poffertjes giraffe zelf te maken op jouw kinderfeestje! Lees snel hoe je deze grappige traktatie klaarmaakt.

Stap 1: wat heb je nodig?

Stap 2: Giraffe hoofd knippen en tekenen

Knip uit het gele karton een groot rondje als hoofd, 2 oortjes en 2 hoorntjes. Maak van het oranje karton de snuit van de giraffe, een kleiner rondje. Teken op de snuit neusgaten en een mond. Knip uit het witte karton 2 oogjes en teken daarop met een blauw potlood de pupillen.

Stap 3: Hoofd van de Giraffe Plakken

Plak het uitgeknipte hoofd, de snuit, oogjes, oortjes en hoorntjes aan elkaar, zodat er een giraffe hoofd ontstaat. Bevestig het hoofd met behulp van een plakbandje aan de botte kant van de satéprikker.

Stap 4: De traktatie klaarmaken

Rijg om en om een poffertje, plakje banaan en stukje ananas aan de satéprikker. Zijn al je traktaties klaar, dan zet je ze in een bol van zilverfolie of halve meloen, zodat je de traktatie mooi kunt serveren.

En dan... uitdelen en smullen!

Benodigdheden voor deze leuke traktatietip en nog veel meer vind je op Lobbes.nl

Tags:
  • dieren
  • traktatie
  • trakteren
Deel dit artikel met anderen: